Možná.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Pro dobrou pohodu.
Možná ještě jeden veršík
by mohl vlézti pod peřinu
a utéci splínu.
Možná by mohl říci,
já se s Tebou směji
a vzít něžnou lžíci.
Přející, hladící
a pohladit mě po líci.
Možná přijde a já do snu spadnu.
Bude se mi zdát o krásnu.
Možná si bude veršík hrát
a v jasu krásně ráno plát.
Pojď, lásko, jdeme spát.
Přečteno 384x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Kaj, ARNOKULT, jenommarie, Dejvis, Psavec, kdotoví, Isla
Komentáře (10)
Komentujících (6)