Anotace: .
Ptáš se mě kolik je více?
Po tmě jen dotekem
Zjistíš "to" více.....
Prstíky lehounce přejedeš hruď.
Zda zvedá se.... to můžeš i slyšet
Zda potkáš vzrušení znamení
Rty na rty dotknout se a reakci čekat
jen zavlni?...či vlhkost z nich sala
a také chtíč a proto se přisají
Pozvolna splynou do dlouhého polibku.
Tu pocítíš prsty mé zjemnělé
něžně a plynule na celém svém těle
Bloudí a zkoumají, pomalu si šmátrájí
hranice nemají
Tam začíná více, kde skončí hranice
Bez všech okolností či starostí
Nic vůkol není skutečné
Jen my tady a teď... Ne před tím ne potom