Kdo jsi?
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Ať žije romantika a den krásně vzdychá.
Kdo jsi?
Jsi Bůh?
Ne, žena.
Láskyplná.
Kdo jsi?
Jsem dech.
A hladím Tě po zádech.
Cítíš to?
Ten vlahý dotek něhy!
Slyšíš ten tep srdce,
co zvyšuje se více?
Podívej se do zrcadla,
tam má slza právě spadla.
Jsem i nejsem.
Trochu vzdálená.
Která pak Tě vezme do úžasu
a i po ránu by chtěla opěvovat
Tvoji krásu?
Která?
Jsem žena láskyplná a ztrácím slova.
Koupil jsi si vstupenku do ráje?
Ptám se nesměle.
Smích.
A ty: " Jsi rudá a jenom moje."
Přečteno 393x
Tipy 18
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Tomcat, Ziny, Dejvis, danaska, Donne, Isla, ARNOKULT, jenommarie, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)