Když se láska svléká.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Pro příjemné naladění.
Když se láska svléká.
Oči září už z daleka.
Když se láska svléká.
Padají rýmy, šprýmy.
Když se láska svléká.
Srdce štěstím puká.
A ukáže na hodného kluka.
Štěstí míří do daleka.
To se vzdychá.
To se vzdychá.
Rytmus pracuje v úžasu.
A vnímá krásu.
A já mám báseň.
S ní se třesu.
V ní je vášeň.
Žádná povodeň.
Zpívejme o lásce,
i když je nepřízeň.
Ať lépe popereme se s osudem.
Láska pomůže. Je nadějí.
Kočičí psychologové doporučují.
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Tomcat, Jdarks, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, ARNOKULT, Dejvis
Komentáře (2)
Komentujících (2)