Šíp modlitby
Šíp modlitby k tobě doletí
až budu si tě dívko přát
snad tu budeš pro děti
já je budu mít stejně rád
V mysli mám načrtnuty čáry
některé silné, jiné jako vlas
ač nerad, přijal jsem tyto dary
od Boha jenž obohatil nás
Šíp modlitby, vystřelený mými ústy
jež jako luk v koutku se ohýbá
na kopečku čněl jen kostel pustý
a před ním stojí svoloč samolibá
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)