Ledová paní
Anotace: O slastech k ledové paní :)
Okouzlila mne ledová paní
úsměv má jak polární zář
proto spěchat musím za ní
abych uviděl chladnou tvář
Oči připomínají vlčí jámy
Na nohou stříbrné střevíce
ač, pověst má veliké dámy
nosí v sobě noblesu měsíce
Ledová paní ukrývá sílu fjordů
přes které se na drakkaru plaví
jazyk má nabroušený hrot kordu
kterým mne každý večer dáví
Přečteno 325x
Tipy 11
Poslední tipující: Ane, Emily Říhová, Z nitra, mkinka, Psavec, Rozmarýna, šerý, jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (4)