Vítr
Jsem vítr ve větvích
A vítr v šumícím listí
Jsem vítr ve křoví
A jako jezdec na koni
Co nemá podkovy a prohání se po poli
Kapky vody utírám když déšt'je zanechá
Na čistých ulicích
Co vedou do ticha.
Jsem vítr ve větvích
A vítr ve křoví
Jsem jezdec na koni
Co nemá podkovy
A svíčku zhasínám co hoří kvůli vám
A když se vytratím
Zas ticho přivolám.
Přečteno 364x
Tipy 17
Poslední tipující: Jarunka, Emily Říhová, Majda, mkinka, Amonasr, Psavec, zdenka, Iva Husárková, Dreamy
Komentáře (3)
Komentujících (3)