Během zimy
Během zimy vítr silně dul
lišky dobrou noc nešly přát
jenom krémový měsíc plul
a nechal stříbro na nebi vlát
klenba stromů sněhem zavátá
pod níž se procházíme v objetí
čas výjimečně nikam nechvátá
a třeskutá zima drží nás v zajetí
Během zimy,sníh sivý tál
když jaro cítit je ve vzduchu
první květ na slunko se smál
jen kdyby mohl od ucha k uchu
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Rozmarýna, jenommarie, AngelLia31
Komentáře (6)
Komentujících (4)