Jaká to slast
Mohu si ho dát
Úsměvy na rtech tají
Na jazyku se rozplývají
Olíznout tekutou lávu
Co hrne se ze středu
To buňky chuťové lámu
A orgazmus málem dostanu
Hnědá s bílou doplní se
To nekoukám na peníze
Čokodortík horký musím
Lepší je, než sex s mužským
Neb chutě mé zcela ukájí
Ničemu vůbec se nebrání
A celý se nechá sníst….