Kráska s vlčíma očima
Anotace: Dívčin pronikavý pohled
Voda šumí pod ledem
jen mráz štípe do očí,
dívka s vlčím pohledem
tu šelmu si ráda ochočí
V těch očích odráží lesk
z dívky čiší smutek a strach
během noci nebe protne blesk
a škaredý vlk je nám v patách
Potkal jsem vlka s očima,
jež jako zelené louče plály
bez husté srsti trápí ho zima
temné sny o dívce se mi zdály
Přečteno 424x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Majda, mkinka, Rozmarýna, Vivien, jenommarie, Neegoista88, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)