Kde moje srdce teď bije
na křídlech orlích
ve skalním labyrintu
zimou se chvěje
na velehorském štítu
v poušti naříká
krvavé slzy roní
před lidskou zlobou utíká
na hřbetech koní
pryč, jenom pryč od lidí
na tajné místo
kde nikdo mě nevidí . . .
Každý potřebuje svou jistotu a bezpečí, ještě že máme svá skrytá místa a odkrýváme se slovem
21.03.2021 21:08:25 | Akrij8
Jsou i lidé hodní a těm bych se nevyhýbal, naopak.Hezká báseň.:-)
08.03.2021 13:11:08 | Jeněcovevzduchukrásného
Rybičko tahle je opět moc pěkná *ST ;)
Pěkný víkend přeji a opatruj se
06.03.2021 08:03:15 | jenommarie