Anotace: Ne není to pejsek
ONYX
Ne není to pejsek
jen Arrial/a
levně se dá ulovit
všude na Onyxu..
oni tam létaj a chytaj
200 tisíc kůží denně
dělaj z nich čepice
v online prodeji..
Jó kdybychom měli status
YV1DZ8046A207XXXX
tak bych je rozmetal jak hovna nad lesy
na Onyxu by žily Arrialy v klidu
chlupaté jak čepice
už včera ráno bych dal příkaz k palbě
to se dneska dá
Zpětný chod a mezonová válka
330 tisíc cílů
bych zlikvidoval za 6 našich vteřin
jen otázkou svědomí je
Lovec i zvěř jsou živí
A Loď soudců je daleko
vyhlásil bych anketu
51% by stačilo
vyčistit jim nebe..
AV 2021.
Milíku posílám podravení na Onyx a ať se Arrialy dočkají svého klidu. ;)
13.03.2021 15:40:26 | jenommarie
Přesně...loď soudců je daleko a přesto jí nic neunikne, ani tvé šifrované zprávy hvězdných válek...
13.03.2021 06:48:05 | Malá mořská víla