Anotace: čas od času se jako poezie cítím, nepochopitelná a přece pochopená, protože někdo ví, jak a co mi číst mezi řádky.
...nevím jestli jsem dobrý čtenář poezie...ale něco mezi řádky mě oslovuje...;-)
14.03.2021 18:30:23 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?