Jsem lampou ve tmě
Tma rozpuštěná v dehtovém roztoku,
jako tvá lampa na cestu svítím,
aby mému srdci bylo do skoku,
když tvou blízkost, na dálku cítím
Jsi inkoustem,jimž ti píšu
milostné básně do tmy rozpité
ve tvých vlasech s vůní cypřišů
do dálky svítí květy plně rozvité
Noc venčí vzteklé,černé ohaře
jež ustavičně si ohony rvou
nesmíš kouknout jim do tváře
jinak budeš navždy bloudit tmou
Přečteno 532x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, Psavec, mkinka, jenommarie, Iva Husárková
Komentáře (5)
Komentujících (3)