Lampa svítí do tmy
ulice sou prázdné
chvíli prší
v okně světlo zhasne
někdo půjde spát
krásný sen si nechá zdát
třeba o ní
o své lásce
o tom že má ji pořád ještě rád
Mně se to líbí ST
16.04.2021 11:26:43 | Veršotepec
Jenže já musím jet "krutibrko", fakturovaaaat...:)
15.04.2021 06:57:28 | Dreamy
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?