Pro koho truchlíš dívko
Anotace: Pro koho jen? A zaslouží si to?
Pro koho truchlíš dívko?
Náhodný milenec
Skutečně?
Jen?
Nebo snad přítel?
Cizinec,
co vkradl se
...do prostěradel
tak necudně cudných
Nacházel zbytky
Tvé ženskosti v klíně
A za třicet stříbrných
Tě zaprodal
Jen laškovný úsměv
zůstává v myšlenkách
nebylo v tom pohledu
snad
něco víc?
Nepátrej po někom,
kdo miloval a zmizel
a možná ho držel
jen laciný chtíč
Netruchli po citu
tak zkaženém
shnilém
Snad miloval opravdu?
Objevil ženu
a v ní to krásné
pár mrzkých chvilek
ulpívá na dlaních
Otevřel dveře
tak přísně střežené
v návalu horkosti
zpátky ho volají ...
Přečteno 215x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Jackyl, mkinka, Iva Husárková, Psavec, Frr, Poetik, Pittoresque
Komentáře (1)
Komentujících (1)