dítě lásky.
Anotace: prej jsem dítě lásky. ale asi to někde vázne a lásku neumím.
.
chtěla bych bejt dítě lásky
romantická krásná duše
jen se opíjet a fňukat
na hraně nože rozkoše
však tě jí nikdo nekrmí
po lžičkách
vílí krása a kouzlo
utopený ve třpytkách
však stačí skočit
chtěla bych bejt dítě lásky
tak zavři oči
a budeš taky
Přečteno 269x
Tipy 20
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, přema, V.N.Losinský, Jan Urban, mkinka, Frr, Marten, Iva Husárková, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)