Horizont událostí
Víš, že všechny černé díry bývaly kdysi hvězdami?
nějak se mi nedaří přeplout
přes Tvůj horizont událostí
takže nedochází k singularitě
i když se naše myšlenky
pohybují rychlostí světla
ve falešném vakuu
stále vznikají a zanikají částice
takže to vypadá
že se něco děje
ale spíše než vesmírné vzdálenosti
a miliardy let
jde o to prožít každou mikrosekundu
a uvědomit si každý jednotlivý kvark
ale obávám se
že vazebná energie nás opouští
fotony naopak neopouštějí onu černou díru
moje protony odpuzují tvoje protony
a moje elektrony odpuzují tvoje elektrony
takže již na sebe vzájemně vyzařujeme
pouze neutrina
Přečteno 315x
Tipy 12
Poslední tipující: gallatea, kudlankaW, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, mkinka, Iva Husárková, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)