Květina roste
Tak jako Ty.
Život jí prospívá
roste jak Ty.
Jsi krásná květina
k Tobě tak vonět.
Nejsi však rostlina
musíš mít rozlet.
Ve zlaté kleci
nedáš se chovat.
Volnost a krásu
S květinou žít.
Jen Ty to chápeš
Ty už mě znáš
Pro Tebe poznat
spoustu těch krás
~☆~