Sbírka: Dlhopolské střípky
Srpnové ráno
V krajkových nedbalkách
Utkaných z oparu
Ospale plyne do horkého dne
Chladivým vánkem
češe si oblaka
Na modré obloze
Jež dotýká se kopců
Ještě je ticho
Než slunce vypije
Mlhu na řekou
A tož ta je milunká, akorát k nedělnímu ránu ...
15.08.2021 20:40:46 | Vivien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?