Anotace: Občas se stane, že se zamilujeme do špatné osoby. Nemůžeme nic dělat, jen čekat až to přejde.
Všechno o tobě vím
A i přesto o tobě stále sním
Miluji každou tvou část
Miluju jak mě umíš zmást
Miluji tvoji duši
Mé srdce jen pro tebe buší
Ale někdy jen bolest cítím
Když okolo projdeš beze slova
Rozpad mého srdce pocítím
A to každý den znova a znova
Ale vybral sis jí jinou
Slzy se z očí jen hrnou
Když slyším jak na tebe křičí
Uvnitř mě to ničí.