Anotace: ...
Jen byli...
Jen byli...
jeden pro druhého,
čím méně všech, tím pro ně víc.
Jen byli...
jeden pro druhého
a nad hlavou roj létavic.
Jen byli...
jeden pro druhého,
kde příliv vlny žene dál.
Jen byli...
jeden pro druhého,
tam líbal ji a miloval.
Jen byli...
jeden pro druhého,
ta loď teď její jméno má.
Jen byli...
jeden pro druhého,
dvě srdce láskou souměrná.
Jen dva stačí,
aby smutek v dlaních skryli,
jen dva stačí,
aby láskou vesmír naplnili...
Krásný den, Dreamy (*)
29.09.2021 21:48:53 | Emily Říhová
vážili si … či nevážili?… úsměv.z
25.09.2021 05:51:22 | zdenka
Zdeni, tihle si snad stále váží.. a tak to snad i zůstane. Přeji jim to. :)
A tobě děkuji za úsměv. Kéž by ten zase zůstal tobě.:)
25.09.2021 08:43:40 | Dreamy