Kapky rosy
promění se v oblaka
déšt' nám padá z nebe
v mlhách najdem soukromí
snů a přání soukolí
Nebude to špatný čas
teplé místo leží v nás
někde blízko srdce
někde uvnitř tam
možná je to básenˇ
skrytý drahokam
V každé básní psané od srdce
..je kousek skrytého
..snad i drahokamu
..který se jen neblýská
..ale otevře svým světlem
..nějakou myšlenku.
Líbí se mi File.:)
03.10.2021 12:19:41 | jenommarie