Anotace: ...
Dovol mi ukrýt se v náručí
na Tvou hruď složit hlavu svou
Tvé ruce ať jsou obručí
sevřou mě pevně-avšak nezalknou
Svým hlasem uklidni city rozjitřené
ten klidný tón jim dá znát
že jsi můj ochránce - můj rytíř
a není čeho bych se měla bát
Pohlaď mě jemně po vlasech
do dlaní polož hlavu mou
očima řekni, co slova neumí
že tu jsi se mnou - a to je hlavní zárukou
Našly se duše opuštěné
přestože v matrice je jiný řád
příště napíšu to celé
nechci teď osud uspěchat….