Anotace: Romantická báseň
Takové, ty životem prolnutí
...dobré i zlé
Jak pluje s námi stále ..
a z pramene
čerstvost pro duši
..i kdyby jen v malém .
ať ji máme *
Moc pěkná Petře;)
28.10.2021 12:40:35 | jenommarie
Krásná. Zasáhla až do morku kostí :-)
23.10.2021 23:23:47 | Knižní Poustevnice