Anotace: Nevím, zda - li více kýč anebo vzdych.
Soumračná
Planoucí obzory, tušeje tmu,
když ze dne ztrácí se dech
a tvé oči září jako máky v obilí,
něha ve tvé tváři je jako lék.
Když ležíš v noční košili,
ani nevíš, že jsem s Tebou,
jak dvě svíce, jež kdysi svítili,
ani nevíš, že jsem Tebou.