Když andělé svá křídla ztrácejí
v srdci hlubokou jizvu máš,
po krásné noci dával si lásce naději,
leč další krutou ránu dostáváš.
Když andělům jejich křídla schází
a vznést se vzhůru nemohou,
společná místa kde byli jsme nazí,
v tichém něžném spojení nás dvou.
Když andělům slzy kanou
a stékají jim po tváři,
ty teď nemáš navybranou,
než schovat svou tvář v polštáři.
Když andělé vznést se vzhůru nemohou
a po zemi kráčejí teď bosí,
velká vzdálenost dělí je s oblohou,
těžké břímě na svých zádech nosí.
Pojď a podej svou pomocnou dlaň,
propůjč jim křídla motýlí,
strážným andělem místo nich se staň,
na malý čas , jen na chvíli