Anotace: Kousek léta do Adventu....
Jen tak jít
A cestou vnímat vůni hvězd
Bosýma nohama
Dotýkat se rozehřáté hlíny
A každé pohlazení větru
Cítit jako utajený polibek
Jen tak snít
A pak si sednout do orosené trávy
Co ještě spí
A potichoučku dýchá
Chutí nočních lásek
Jen chvíli už má k procitnutí
Možná okamžik
Než uhasne
Hořící město za obzorem
A Měsíc zažene
Hvězdy do postýlek
A pak se zvednout a jít domů
Jen tak pozorovat zkusím !
Ledový vítr překonat v péřovce musím !
Pokud mi neumrzne ...
I fantasy která lecos vydrží!
03.12.2021 21:12:16 | Fialový metal
Ležím a čekám na další lidi, co si chtějí hrát chvilku na astronomy nebo tak něco.) pěkná..
03.12.2021 20:53:10 | Constantine