Tys hodně daleko pro mě,
štěstí jako host v domě.
Lásky cit by to možná byl,
hodně jsem si tě oblíbil.
Skrz podobné věci sblížení,
prosím neslz tu dojetím.
Jen si tu píšem, říkáme slova,
spolu se smějeme, zase a znova.
Trochu se škádlíme,
co na tom přeci.
Smíchy se válíme,
a blbé kecy.
Na řádcích válí se,
všemožné touhy.
Krotí se nelehce,
ten seznam je dlouhý.
Tak ti to píšu jen,
že jsme tu rádi.
Já, ty, křížky a kolečka.
Můžem být kamarádi? :)