Proud duše
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.
Šumí les.
I v zimě též.
Smrky, jedle.
Srdce táhlé.
Jednou zrodí se báseň.
A bude mít vášeň.
Palouků a polí.
A lásky, co nebolí.
Voní i laská chvojí.
Jsou Vánoce.
I zvířátka se nají.
Koleda a smysl dvojí.
Dýchám v jinotaji.
Vidím les.
Čechrám ves.
Pojmi mě, dnes.
Jsem Tvojí.
Lesní paní.
Slova hřejí.
V žalu nadělí.
Přečteno 302x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Sonador, Iva Husárková, šerý, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)