Vločka v dívčích vlasech
Anotace: zimní romatická baseň
v koutcích malého nároží
leží ještě sněhu ospalky
za deště hlavu svou složí
a pára z úst letí do dálky
Jak krásná být může
vločka v dívčích vlasech
bledá,jako tvoje kůže
jež chvěje se v mrazech
Láska ve tvých vlasech taje
při prvním teplém doušku
jako vločka nad námi vlaje
pak usedá na cizím oušku
Nevím, kam tvá prchla krása
snad lehce sklouzla po kabátě
přesto moje srdce zimou jásá
i když Vánoce jsou na blátě
Přečteno 226x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Fialový metal, mkinka, šerý, Psavec, Rozmarýna
Komentáře (0)