Anotace: …
Lidé - tedy žasněte - jářku no vida
v čase kdy znavený den - noc již střídá
toužím spatřit za letu andělská křídla
mudrce i to jak je svěcena křída
Touha je zázrak ...
Ať ještě dnes ... se vyplní Tvé přání.
VMF
20.12.2021 12:10:21 | Fialový metal
Jsem potěšen Tvou velkorysostí příteli houpačky i hlasité hudby
Filosofující Poeta
20.12.2021 13:09:21 | kudlankaW