Ve stínu borovic
Anotace: vzpomínka na léto
Letní noc nás hřála ,
ve stínu dvou borovic
vím,jak ses tuze bála
a neřekla jsi skoro nic
Jemný vítr ti perly třás
přece kapku rosy skryl
pod jednu z tvých řas
kam měsíc stříbro lil
Zde spali jsme tiše,
a borovice nám zpívá
o pasece,jako z plyše
do rytmu větru se kývá
Přečteno 221x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, blues, šerý, Iva Husárková, Psavec, Fil
Komentáře (0)