Až tulipán se na noc
otevře
až vykvete do tmy vlčí mák
přestanu snít o nevěře
možná
snad
snad smiluješ se nad mou myslí
snad smiluješ se nad mým rtem
co potají Tvé jméno
šeptává mi ze spaní
a nazývá jej
nejkrásnějším z jmen
ze rtů se ještě dere
ven
že není hříchem
se Tvojim smíchem
opíjet ve vlastních představách
vždyť jsi to Ty
kdo u mne v srdci
každý večer
přespává
Povedla se a sdělila to, co měla .)
02.01.2022 20:28:57 | Constantine