Bedřichov - osmý div světa
Bedřichov nad krásy světa,
jako Praha všem obcím vládne
věnce stromů tiše splétá
a snad neměl vady žádné
Bedřichov,osmý světa div,
v malém údolí Bílé Nisy
měl na mne kladný vliv
můj popel se zde smísí
V obci ční dvě stráně
pod nimiž údolí hvězd
zvědavě ptá se na ně,
kolik sem vede cest?
Po Bedřichovu budu plakat
jednou na smrtelné posteli
až se v duši začne smrákat
nechám naráz rozeznít kostely
Přečteno 196x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Sonador, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (3)