Anotace: Báseň na téma BAREVNÉ JITRO
Vítej letní ráno,
modravé ráno,
jež k nám zvolna přicházíš
šedobílým oparem nad řekou.
Čeká nás nový den,
a já věřím, že bude zářivě slunečný,
bude se v něm žlutá mísit s namodralou
a kopce nad městem zezelenají…