Anotace: ...
Léto plné vzájemné touhy a vřelosti
máš čelenku uvitou z lučních květů
sleduji tvůj dech - každičkou tvoji větu
jsi mi ideálem z Olympu ladnosti
ženskosti oděné v modrém batiku
jdu po tvém boku opásán mošnou
pud ve mně sleduje postavu sošnou
v hlavě mi zní Doors též slova beatníků
máš ještě to somradlo?
:-)
11.01.2022 11:00:51 | Vivien