Obraz z Bedřichova
Nebe, jako modrý rám,
jenž zdobí obraz malý
dobře tu krajinku znám
o Bedřichovu pěju chvály
Slunce do plátna čmárá
každou chvíli barvy míchá
cítím v Bedřichově vůni jara,
jak nostalgií ustavičně dýchá
Bedřichov má paletu pestrou
v létě zpocené tváře pozlatí
vesnice byla, jako mojí sestrou,
jež za krásný obraz draze zaplatí
když nebe potáhlo modrý flór
a Bedřichov nasál jara dech
ptáci ve výši zpívají chór,
jejž od rána mají na rtech
Přečteno 166x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, šerý, Kan, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)