Anotace: …věnuji Emily
Jen čtyři hodiny po poledni
slunce se kutálí po hřebenech
Ty si to však prosím ujít nenech
na chvíli od knih oči pozvedni
že uvidíš ráj - je nabíledni
Tu krásu nenechám si ujít,
ten ráj co příroda pro nás tvoří...
Márty, děkuju moc, s dovolením si jí uložím
16.01.2022 23:25:41 | Emily Říhová
S radostí
Bude to pro mne vyznamenáním
M
17.01.2022 00:03:34 | kudlankaW
:) krása
16.01.2022 09:57:27 | jenommarie