Zima na vsi
Napadl v obci klidné
sníh z bílých obálek
div větve nepoláme,
když obléknou kabátek
Chci únavou klesat
za tebou, do klína
a mé srdce stoupá,
jako dým z komína
V zimě na vesnici
vidím sněhu příval
u dívky, za oknem
láskou vesele zpíval
Přečteno 206x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Iva Husárková, Fil, Vivien, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)