Je jedno jak daleko jedu
před myšlenkou na Tebe se ztratit nedá
je jedno jak moc se snažím zůstat vzhůru
tenhle souboj nevyhraju
nejsem Terka Bledá
A tak usínám s Tvou tváří
schovanou za mými víčky
na kůru stromů prach si sedá
však uvnitř bují život
mému srdci tep se zvedá
Dřív když jsem pila kafe
byla jsem ta co si jen tak něco nedá
a od Tebe mi chutná i to z Benziny
tak hoď první kamenem kdo jsi bez viny
Láska... Pár písmen a trocha chemie, a jak nádherný to celek je :)
Krásná Lio, nesmírně děkuji za slova plná citu :)
30.01.2023 11:26:56 | Ondra
Kafe u benzinky, mám spojené s pohodou. Ať i ty milá Lio ... Třeba časem ..
27.02.2022 12:07:56 | Vivien
Mně z toho vychází, že usneš za volantem a budeš bledá. Určitá naděje je snad v té kávě. Je fajn, že jsi tou z Benziny nepohrdla. Hodím kamenem do šasi Tvého auta, aby jsi nespala.
17.02.2022 14:05:49 | Kaj
Když se nevzdává..vše chutná s dotyčnou osobou..jak mana :).
Hezky jsi to napsala, i tu vinu nakonec ...
Jen škoda těch lásek..které to vzdají *
04.02.2022 01:15:59 | jenommarie