Hvezdička
Hvezdičko, Ty jediná mezi všemi
s nocí vplouváš do mých snů
já dotýkat Tě bych si přál a vítr
by Mi pro Tebe, něžné tony hrál.
Spi sladce na nebi nočním, já přivinu
si Tě k sobě, rukou smím Tě obejmout, pak
teprv mohu lásko má, s Tebou do snu upadnout.
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Sonador, Fialový metal, Fil
Komentáře (4)
Komentujících (3)