Slunce zapadající za panelák
za hodinu projede poslední vlak
zažloutlé stěny v rozích
a špinavé nádobí ještě z rána
já bledá a hladová
od jaké doby jsem taková?
Ptáš se.
Jaké je milování bez lásky?
Jako spánek bez probuzení.
Jako opilost bez střízlivění.
Jako káva bez cukru.
Snové
rvoucí
a hořké.
Je to stigma.
Ptáš se.
A jaké je milování z lásky?
Nevím...
snad jednou Ti to povím.