Duše osudu
Do duše Tvé hledím,
srdce chci se dotýkat,
pro Tvou něhu, cit
chci se s osudem potýkat.
Ze spárů té divé saně vyrvat tělo Tvé,
pak do prachu minulosti napsat vzkaz
...Mnoho tváří mohu znát, ale jen tu Tvou, s láskou milovat...
Přečteno 319x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Sonador, Iva Husárková, Fil
Komentáře (5)
Komentujících (5)