Hra v dešti
Déšť na římse hrál
na správnou notu
sám jsem venku stál
a mlčky slyšel slotu
Kapky chladné, jako žal
zvonily hru tesknou,
až jsem se o dívku bál,
když hromy třesknou
Vstávej krásná panno
červánek dávno vzplál
přišlo k nám hezké ráno,
však o tobě snil jsem dál
Přečteno 304x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Kan, Iva Husárková, šerý, Gloria.a
Komentáře (2)
Komentujících (2)