Lásce
Anotace: Malování slovy 2022
Chcu s Tebou stárnout,
lásko má.
Zažít rána má i Tvá.
Pohladíš mé vrásky.
Bolest nebude žít ani pátky.
Dodáš sílu ráje,
jiný tak nemiluje.
Už dotýkám se Tě.
Hladím Tě.
I rána pomilujeme se.
Moje nebe.
Myslím na Tě.
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Marten, Sonador, šerý, Kan, Fialový metal, piťura
Komentáře (8)
Komentujících (4)