Anotace: Trošku temné imprese ;-)
Milá Lexi, opět z toho cítím ten starodávný nádech, tentokrát od Erbena. Nejsem tedy odborník. Krásně popsaná atmosféra. Je zde určitá nevyhnutelnost - bez bouřky by to nešlo, lidé jako vazalové počasí - pěkně udělané použitím trpného rodu. Strefil jsem se?
31.03.2022 10:17:41 | Kaj
Starodávný nádech a temnou atmosféru tam cítíš správně. Jen toho Erbena jsem tam neviděla. Bylo to spíš myšleno na anglická vřesoviště, Yorkshire a jeho tajemství..
31.03.2022 16:50:40 | Lexi