Anotace: všechen strach, který mám i nemám...
Stále pátrám po tom,
co je to láska...?
Snění s otevřenýma očima,
neosamění v prázdném prostoru,
Sounáležitost,
nebo snad začlenění?
Vždyť každý miluje jinak...
Tak co když se to všechno,
odehrálo jen v mé hlavě?
Cítíš snad docela jinak,
než-li já?
Co když jsme cizinci?
Ne z jiné země či kultury,
Ale cizích srdcí,
která se mohou míjet...
Co když jedno z nich je plné citu,
zatímco druhé strádá,
jedno se raduje,
mezitím druhé žalu propadá,
jedno kvete,
druhé chřadne,
sílí,
a tříští se,
plane,
a chladne,
je,
& …
Nechtěla jsem končit takto,
ale pravdě neuteču...
Může to nastat,
mohlo to nastat.
Třeba že mám zavřené oči,
a je pod nimi stejná tma,
jako bývá v noci...
Snad pokud vyčkám na ten správný moment,
všechno pochopím,
vše začne dávat smysl,
zapadne do sebe,
a vyjasní se mi mé nebe,
nebe na Zemi...
Zajímavý příběh máš .) jsem rád, že ho sem dáš .)
06.04.2022 11:01:37 | Constantine