Ú-klid!
Anotace: ...kdybych bývala byla neuklízela, tak bych je bývala byla nenašla :-)
Vzala jsem ze skříňky Tvé staré dopisy,
lačně je pročítám vzpomínám na kdysi.
Směju se jako dřív u stejných pasáží,
hlavně té co jsi psal, když jsi byl na stráži.
Chtěla bych na chvíli svědomí zakopat,
vyrazit na skály, s Tebou zas šachy hrát.
Jenže se ozývá svědomí - automat.
Ze skal se dá slítnout a v šachu dostat mat.
Přečteno 176x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Psavec, Protos1182
Komentáře (2)
Komentujících (2)