Duši tvou jsem utkal
Duši tvou jsem utkal,
jako pavučinu v hloží,
když chlapec děvče potkal
holubička svá křídla složí
Líce máš jako slunce,
jež ráno z lůžka vstane
vždy sáhne po korunce
a jako ohníček plane
Duši tvou jsem svázal,
pestrou stuhou do věnce
kněz nám o lásce kázal,
od ledna do července
Přečteno 339x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, mkinka, Fialový metal, Akrij8, šerý
Komentáře (8)
Komentujících (5)